Архиве категорија: Вијести из СРС РС

Manifestacije u organizaciji SRS RS, kao i one na nivou BiH

ЗАВРШЕНО ПРВЕНСТВО РС 2018 У МУШИЧАРЕЊУ

30. септембра на ријеци Сани у Рибнику завршено је Првенство РС у дисциплини “Лов махачем” на којем је учешће узело шест екипа: Бања Лука, Мркоњић Град, Пале, Нови Град и Лакташи.
Наставите са читањем ЗАВРШЕНО ПРВЕНСТВО РС 2018 У МУШИЧАРЕЊУ

ПОЗИВ НА ПРВЕНСТВО РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ – 2018 „ЛОВ МАХАЧЕМ“ (FLY FISHING)

У недељу 30.09.2018. године на ријеци Сани у Рибнику одржаће се 15. Првенство РС 2018 у дисциплини “Лов махачем” (flу fishing) у организацији СРС РС а домаћин је СРД „Рибник“ из Рибника.
Пријава (екипа и такмичара појединаца)  и жребање обавиће се испред ресторана „Три јелена“ (код Просана), сви такмичари ће бити подијељени у три сектора приликом жребања са изменама након 120 минута.

Наставите са читањем ПОЗИВ НА ПРВЕНСТВО РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ – 2018 „ЛОВ МАХАЧЕМ“ (FLY FISHING)

СВЕ ВЕЋИ ИНТЕРЕС МЛАДИХ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

Ово су најбоље потврдиле Остојић Маријана из Лакташа  и Митровић Јована из Хан Пијеска, које су ове године дошле и безусловно тражиле да наступе на КУП-у РС који је одржан у Вишеграду, иако су знале да је ово смотра сениора и сениорки.  Када су за ово сазнали у стручном тиму који су ово такмичење организовали, нису имали другога избора већ да овим дјевојчицама омогуће учешће ван конкуренције.
Наставите са читањем СВЕ ВЕЋИ ИНТЕРЕС МЛАДИХ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ

ДРЕНОВА – ОДРЖАН 14. ПРЕОБРАЖЕЊСКИ КУП

На такмичарској стази на језеру “Дренова” у Прњавору 19. 08. 2018. године одржан је Традиционални 14. Преображењски КУП у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак” у категоријама сениори, сениорке и инвалиди.
Наставите са читањем ДРЕНОВА – ОДРЖАН 14. ПРЕОБРАЖЕЊСКИ КУП

Позив на Куп РС у Вишеграду

КУП Републике Српске у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“ – eкипно одржаће се у  Вишеграду на ријеци Дрини 02.09.2018. године (недеља). Право учешћа имају екипе сениорa и сениорки чланице Спортско риболовног савеза РС. Такмичење је екипно.
Наставите са читањем Позив на Куп РС у Вишеграду