Arhive kategorije: Vijesti iz SRS RS

Manifestacije u organizaciji SRS RS, kao i one na nivou BiH

ОДРЖАНО ПРВЕНСТВО РС (“ЛОВ МАХАЧЕМ – FLY FISING)

На прелијепој ријеци Сани у Рибнику, 01.10. 2017. године одржано је 14. Првенство РС у дисциплини “Лов махачем – Fly fishing” на којем је учешће узело пет екипа, чланица СРС РС.
Nastavi čitati ОДРЖАНО ПРВЕНСТВО РС (“ЛОВ МАХАЧЕМ – FLY FISING)

ПОЗИВ НА ПРВЕНСТВО РС “ЛОВ МАХАЧЕМ“

У недељу 01. 10. 2017. године на ријеци Сани у Рибнику одржаће се Првенство РС 2017. у дисциплини “Лов махачем” (flу fishing) у организацији СРС РС а домаћин је СРД  „Рибник“ из Рибника.

Пријава (екипа и такмичара појединаца) и жребање обавиће се испред ресторана „Три јелена“ (код Просана), сви такмичари ће бити подијељени у три сектора приликом жребања са изменама након 120 минута.
Nastavi čitati ПОЗИВ НА ПРВЕНСТВО РС “ЛОВ МАХАЧЕМ“

Капитални улов из Руда

Сврака Ибрахим, члан СРД “Језеро” Рудо крајем аугуста 2017. године на акумулационом језеру на ријеци Лим (Стргачина) уловио је сома тежине 22,76 кг а користио је: штап “Силстар”, микро влакно 0,20 мм и мамац “ружно паче.
Nastavi čitati Капитални улов из Руда

ПОРИБЉАВАЊЕ ЋЕХОТИНЕ

У организацији Спортско риболовног савеза РС, кроз подршку пројекту “Порибљавање ријеке Ћехотине” уз помоћ Министарства породице, омладине и спорта, данас, 28.08.2017. године, на више локација извршено је порибљавање са 45 000 комада млађи поточне пастркме у вриједности од 7000 КМ.
Nastavi čitati ПОРИБЉАВАЊЕ ЋЕХОТИНЕ

ДЕРВЕНЋАНИ ТРИЈУМФОВАЛИ НА КУП-у РС

На ријеци Дрини у Зворнику 19. 08. 2017. године одржан је КУП Републике Српске у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак” у категорији сениора и сениорки. Учешће је узело 3 екипе сениорки и 13 екипа сениора.
Nastavi čitati ДЕРВЕНЋАНИ ТРИЈУМФОВАЛИ НА КУП-у РС