Архиве категорија: Vijesti iz SRS RS

Manifestacije u organizaciji SRS RS, kao i one na nivou BiH

У СУСРЕТ НАШИМ ПРВЕНСТВИМА

Како видимо, као и сваке године у ово вријеме, такмичарска сезона све више узима маха. Поред друштвених, ту су и сва првенстава Републике Српске и она које организује кровни Савез. Знамо да су то жељно очекивали бројни заљубљеници у овај прелијепи спорт. Ово поготово они који већ традиционално дуги низ година узимају учешћа у такмичењима. Очекујемо да ће то урадити и ове године.
Наставите са читањем У СУСРЕТ НАШИМ ПРВЕНСТВИМА

ПОЗИВ ЕКИПАМА И ПОЈЕДИНЦИМА НА ПРВЕНСТВО РС

24. Првенство Републике Српске у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“ одржаће на двије такмичарске стазе: ријека Сава у Градишци и ријека Сава у Броду.
У Градишци на ријеци Сави 01.07.2018. године (недеља) одржаће се такмичење за категорије сениори,  сениорке, јуниори У-25 и јуниорке У-25. Такмичење је екипно и појединачно.
Наставите са читањем ПОЗИВ ЕКИПАМА И ПОЈЕДИНЦИМА НА ПРВЕНСТВО РС

ВЕОМА УСПЈЕШНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА САВЕЗА

Ово је оцјена свих који су данас, 13. маја 2018. године посјетили штанд нашег Савеза на Првом сајму спорта Републике Српаске у организацији Министарство спорта.
Поред лијепо уређеног, и за ове прилике посебно припремљених фото паноа на ком су презентовани наши шампиони, успјешни такмичари, школе риболова и такмичарске стазе, на нашем штаду су се  могла видјети  и бројна признања наших клубова и појединаца.
Наставите са читањем ВЕОМА УСПЈЕШНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА САВЕЗА

ПОНОВО ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА СПРЕЧЕ

Ових дана очи свих спортских риболоваца Српске су биле уперене у ријеку Спречу. Сви смо се надали да ће ова наша љепотица преживјети катастрофу, коју је највјероватније поново проузроковао људски немар. Како другачије објаснити да се у ријеку пусти толика количина отрова да у њој уништи све што је живо. Како објаснити оволику небригу, не само за ову ријеку, већ и за даљи њен ток , па и Савом, за њену околину и све живо, па и народ који ту живи.
Наставите са читањем ПОНОВО ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА СПРЕЧЕ

Сајам спорта Републике Српске

Поштоване колеге, срадници и пријатељи
замолио бих вас да овај догађај ставите
на ваше друштвене мреже и да га даље
ширите. Искрено се надам да се видимо на
Сајму спорта у што већем броју.
Спортски поздрав…

https://www.facebook.com/events/965812963594808/?ti=cl