Архиве категорија: Вијести из СРС РС

Manifestacije u organizaciji SRS RS, kao i one na nivou BiH

Одлука о раду удружења у посебним околностима

На основу члана 55. Статута и 16. Пословника о раду,  Управни одбор Савеза је на својој телефонској сједници одржаној 16.03.2020. године донио следећу:

О Д Л У К У
Наставите са читањем Одлука о раду удружења у посебним околностима

НОВИ ПРАВИЛНИК О ПОДСТИЦАЈИМА

У намјери да сва наша друштва одмах информишемо, објављујемо на страници Савеза извод из новог Правилника о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде и села, објављеног у Сл.гл. број 7. од 31.01.2020. године.
Сматрамо познатим да је измјене и допуне ранијег Правилника тражило већина наших друштава ( Скупштина у Вишеграду, Управни одбор на неколико својих сједница, састанци у друштвима у Добоју, Бијељини разговори са руководним представницима друштава из: Бања Луке, Градишке, Челинца, Пала, Фоче, И. Сарајева, Дервентие, Теслића и других). Све њихове захтјеве је објединио предсједник Савеза и то у писменој и усменој форми доставио и изложио лично Министру за пољопривреду, шумарство и водпривреду, на састанку одржаном 03.12.2019. године на којем су још били присутни и учествопвали у раду испред министарства Младен Стојановић и Вера Канлић а испред Савеза Здравко Остојић и Биљана Петровић.
Наставите са читањем НОВИ ПРАВИЛНИК О ПОДСТИЦАЈИМА

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Обзиром да је дошло до промјена цијена дозвола из Mинистарства смо обавјешени да ће се штампати нови образаци годишњих дозвола.

По преузимању нових образаца кренуће дистибуција риболовних дозвола.

Дозволе које се налазе на стању код удружења мораће се вратити у Савез.

Секретар СРС РС

Цијена риболовних дозвола

Поштовани,
у Службеном гласнику РС број 111/19 од 30.12.2019. године објављена је ОДЛУКА о висини накнаде за коришћење риболовне зоне и висине накнаде за риболовне дозволе.

Исту вам шаљем у прилогу. овде…

С поштовањем, секретар