Архиве категорија: Tehnika – plovak

Takmičenje u ulovu ribe udicom na plovak.

ПОЗИВ ЕКИПАМА И ПОЈЕДИНЦИМА НА ПРВЕНСТВО РС

24. Првенство Републике Српске у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“ одржаће на двије такмичарске стазе: ријека Сава у Градишци и ријека Сава у Броду.
У Градишци на ријеци Сави 01.07.2018. године (недеља) одржаће се такмичење за категорије сениори,  сениорке, јуниори У-25 и јуниорке У-25. Такмичење је екипно и појединачно.
Наставите са читањем ПОЗИВ ЕКИПАМА И ПОЈЕДИНЦИМА НА ПРВЕНСТВО РС

ОДРЖАН ЈУБИЛАРНИ 20-ти МЕЂУНАРОДНИ КУП БАЊА ЛУКА 2017. год.

“Традиционални КУП Бања Лука 2017.” у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак” одржан је јубиларни 20-ти пут у суботу 07. Октобра на Трнском језеру. Учешће је узело 10 екипа: из Србије, Хрварске, Федерације БиХ, Дистрикта Брчко и екипе из Републике Српске.
Наставите са читањем ОДРЖАН ЈУБИЛАРНИ 20-ти МЕЂУНАРОДНИ КУП БАЊА ЛУКА 2017. год.

ДЕРВЕНЋАНКЕ ПОБИЈЕДИЛЕ НА КУП-у БиХ 2017. г.

 У организацији Спортско риболовног савеза Босне и Херцеговине  и у складу са Календаром такмичења СРС БиХ на дан 27. 08. 2017. године на језеру Дренова – Прњавор одржан је КУП БиХ за 2017. годину у спортском риболову у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак“.
Наставите са читањем ДЕРВЕНЋАНКЕ ПОБИЈЕДИЛЕ НА КУП-у БиХ 2017. г.

ЗАВРШЕНО ПРВЕНСТВО РС ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

На језеру “Рогуљић” у Трну код Бања Луке, завршено је Првенство РС у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак” за млађе категорије. Домаћин такмичења је било СРД Бања Лука које је припремило стазу и обазбједило услове за такмичење нашим најмлађим такмичарима.
Наставите са читањем ЗАВРШЕНО ПРВЕНСТВО РС ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

ПОЗИВ НА ПРВЕНСТВО РС – “ЛОВ РИБЕ УДИЦОМ НА ПЛОВАК” – За млађе категорије

На језеру у Трну (Рогољић) одржаће се такмичење за млађе категорије У- 15 кадети и кадеткиње, У-20 јуниори и јуниорке, 08. 07. 2017. године (субота). Такмичење је екипно и појединачно.
Наставите са читањем ПОЗИВ НА ПРВЕНСТВО РС – “ЛОВ РИБЕ УДИЦОМ НА ПЛОВАК” – За млађе категорије