Архиве категорија: Вијести из удружења

Vijesti iz udruženja SRS RS.

Поново загађење ријеке Спрече

Ријеке Спрече је поново затрована, овога пута (по ко зна који пута) амонијачном и катранском водом из ГИKИЛ-а
У кругу фабрике истекло је око 200-300 м3 амонијачне воде са примјесама катрана, а претпоставља се да је око 70 м3 истекло у ријеку Спречу.
Наставите са читањем Поново загађење ријеке Спрече

ОДРЖАН КУП ЧЕЛИНЦА

У оквиру манифестације “Челиначко љето”, која се одржава поводом обиљежавања Крсне славе општине Челинац Св. Архангела Гаврила, 22.07.2018. године наше удружење организовало је традиционални КУП Челинца у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак” у двије категорије: сениори и инвалиди.
Наставите са читањем ОДРЖАН КУП ЧЕЛИНЦА

Drenova – balkanski susreti ribolovaca

Наредне суботе и недеље (28. и 29. јула 2018. године) град Прњавор и језеро Дренова ће бити центар спортско риболовних сусрета Балканских земаља. Прилика је то да дане викенда проведемо у прелијепом амбијенту језера Дренова и уживамо у мајсторијама истинских мајстора овога спорта.
Наставите са читањем Drenova – balkanski susreti ribolovaca

Костајница – завршена Мала школа риболова

СРУ “Мрена” из  Костајнице је по трећи пут по реду орзганизовало школу риболова коју је похађало 14 полазника, међу којима је и једна дјевојчица.
Мали риболовци су прошли теоретску и практичну наставу током које су научили да заштите и чувају природу. Дјеца су научила и основе спортског риболова које чине заштита рибљег фонда, руковање рибљим прибором и технике улова рибе.
Наставите са читањем Костајница – завршена Мала школа риболова

БАЊАЛУЧАНИ ПУНОМ ПАРОМ

Како је и најављено на недавно одржаној Изборној Скупштини, ново руководство Спортско риболовног друштва Бања Лука све више захуктава бањалучки брзи воз. Да је то тако, најбоље показује чињеница да су Бањалучани за само шест протеклих дана организовали и успјешно провели 21. по реду Школу спортског риболова, своје друштвено такмичење и послије неколико година послали своје младе такмичаре у Брод на Првенство млађих категорија, које организује СРС БиХ.
Наставите са читањем БАЊАЛУЧАНИ ПУНОМ ПАРОМ