УСПЈЕШНА ПРОЉЕТНА АКЦИЈА НА УКРИНИ

На дан 25. 03. 2017. године неколико спортских риболоваца уз подршку Управног одбора СРД “Укрина” Дервента а у склопу обиљежавања Дана вода, извела је радну акцију уређења обале ријеке Укрине  у реону између два градска моста. Акцији осим спортских риболоваца од грађана, иако је позив био  медијски објављен, нико се није прикључио. Покосила се трава уз обалу у ширини 3 м, очишћено земљиште уз обалу од корова и растиња те покупљено сво смеће.
Nastavi čitati УСПЈЕШНА ПРОЉЕТНА АКЦИЈА НА УКРИНИ

IZ SKUPŠTINSKIH KLUPA

U subotu, 25. 03. 2017. godine uz svesrdnu pomoć domaćina SRD “Riba” iz Bijeljine, održana je godišnja izvještajna skupština Sportsko ribolovnog saveza RS na kojoj su usvojeni:
– Izvještaj o radu
– Finansijski izvještaj
– Izvještaj Nadzornog odbora
– Izvještaj naših predstavnika u organima SRS BiH
I utvrđeni novi planski zadaci za koje smatramo da će još jednom potvrditi da naš Savez uspješno obavlja zadatke koje je njega postavilo nadležno ministarstvo i društva-članice.
Nastavi čitati IZ SKUPŠTINSKIH KLUPA

САСТАНАК РЕГИЈЕ У ПРЊАВОРУ

Дана, 18. марта 2017. године у Прњавору је одржан састанак регије. На састанку су поред предсједника Спортско риболовног савеза РС г. Здравка Остојића, присуствовали и представници сусједних друштава из Теслића, Станара и Дервенте. Домаћин  овог пута је Спортско риболовно друштво “Укрински цвијет“ Прњавор.
Nastavi čitati САСТАНАК РЕГИЈЕ У ПРЊАВОРУ