ПРЊАВОРЧАНИ ОДРЖАЛИ СВОЈ КУП

На такмичаској стази Језера Дренова – Прњавор у недељу 20.аугуста 2017. године одржанје КУП Прњавора у дисциплини  “Лов рибе удицом на пловак” у организацији риболовног друштва “Укрински цвијет” а у поводу славе општине Прњавор.
Nastavi čitati ПРЊАВОРЧАНИ ОДРЖАЛИ СВОЈ КУП

ПОРИБЉАВАЊЕ ЋЕХОТИНЕ

У организацији Спортско риболовног савеза РС, кроз подршку пројекту “Порибљавање ријеке Ћехотине” уз помоћ Министарства породице, омладине и спорта, данас, 28.08.2017. године, на више локација извршено је порибљавање са 45 000 комада млађи поточне пастркме у вриједности од 7000 КМ.
Nastavi čitati ПОРИБЉАВАЊЕ ЋЕХОТИНЕ

ДЕРВЕНЋАНИ ТРИЈУМФОВАЛИ НА КУП-у РС

На ријеци Дрини у Зворнику 19. 08. 2017. године одржан је КУП Републике Српске у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак” у категорији сениора и сениорки. Учешће је узело 3 екипе сениорки и 13 екипа сениора.
Nastavi čitati ДЕРВЕНЋАНИ ТРИЈУМФОВАЛИ НА КУП-у РС

Помор рибе на ријеци Укрини

На ријеци Укрини у реону Кеминог Врбака на дан 08. августа 2017. године око 16,00 часова примјећена је масовна појава помора бијеле рибе на Укрини.
Из канала који се улијева у Укрину а иде из правца неких творница „запажена” је бијела течност (емулзија) која је након додира са ријеком изазвала помор бијеле рибе, мрене, буцова, плотице, клена, шкобаља и бјелице.
Nastavi čitati Помор рибе на ријеци Укрини

ПОЗИВ НА КУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

КУП Републике Српске у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“ одржаће се у  Зворнику на ријеци Дрини 19.08.2017. године (субота). Право учешћа имају екипе чланице Спортско риболовног савеза РС а такмичари су обавезни са собом понијети важећу чланску карту и риболовну дозволу.
Пријаве екипа писменим путем, факсом или е- маилом на образцу доставити накасније до 16.08.2017. године (сриједа).

САТНИЦА ТАКМИЧЕЊА 19.08.2017. године (субота)

Пријава екипа (сениори, сениорке) до 7 часова

Nastavi čitati ПОЗИВ НА КУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ