УПРАВНИ ОДБОР ОДРЖАО ТЕМАТСКУ И РЕДОВНУ СЈЕДНИЦУ

Управни одбор СРС РС 19.05.2018. године у Добоју одржао је Тематску и редовну сједницу. На сједницама су донесене одлуке и закључци које у прилогу можете прочитати.
Наставите са читањем УПРАВНИ ОДБОР ОДРЖАО ТЕМАТСКУ И РЕДОВНУ СЈЕДНИЦУ

СРД „Босна“ Добој – мирни протести

Обавјештавамо Вас да ће Спортско риболовно удружење „Босна“ Добој одржати мирне протесте дана, 19.05.2018. године у мјесту Пољице, поред Магистралног пута М-17 Добој – Лукавац.
Протести ће се одржати због испуштања отровних супстанци у корито ријеке Спрече, што је проузроковало тровање и помор рибљих врста у наведеној ријеци,читавим њеним током.
Почетак одржавања мирних протеста је у 13,00 часова.
На наведене протесте позвали смо све спортске риболовце околних удружења, грађанство, невладине организације пољопривреднике привреднике, школе и медије.
СПОРТСКО РИБОЛОВНО УДРУЖЕЊЕ
„БОСНА“ ДОБОЈ

FLY FISHING” тим СРД Бања Лука поново успјешан

Од 10.05. до 13.05.2018. године одржан је у Ужицу на ријеци Ђетињи  9.  ЈАДРАНСКО- ПОДУНАВСКИ  “FLY FISHING” КУП, а по први пут у организацији Спортско риболовног савеза Србије. На КУП-у је учествовала 21 екипа из 9 земаља са подручја Балкана, гдје су између осталих наступиле и двије екипе из СРС БиХ и то екипа из СРД Бања Лука у саставу: Бован Синиша, Ђекић Драган и Мирковић Филип и екипа из СРД Бугојна у саставу: Бушатлија Сеад, Пилав Кенан и Матошевић Анто.
Наставите са читањем FLY FISHING” тим СРД Бања Лука поново успјешан

ОДРЖАН ТРЕЋИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР «ВЛАДАН КОС»

13.05.2018. године у Бања Луци у Крупи на Врбасу на ријеци Крупи одржан је 3. Меморијални турнир «Владан Кос» на којем је учествовало 30 такмичара из БиХ и региона.

Наставите са читањем ОДРЖАН ТРЕЋИ МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР «ВЛАДАН КОС»