БАЊАЛУЧАНИ ПУНОМ ПАРОМ

Како је и најављено на недавно одржаној Изборној Скупштини, ново руководство Спортско риболовног друштва Бања Лука све више захуктава бањалучки брзи воз. Да је то тако, најбоље показује чињеница да су Бањалучани за само шест протеклих дана организовали и успјешно провели 21. по реду Школу спортског риболова, своје друштвено такмичење и послије неколико година послали своје младе такмичаре у Брод на Првенство млађих категорија, које организује СРС БиХ.
Наставите са читањем БАЊАЛУЧАНИ ПУНОМ ПАРОМ

СРД УКРИНА – КВАЛИФИКАЦИЈЕ НА ОПШТИНСКОМ ПРВЕНСТВУ 2018.

У организацији Спортско риболовног друштва „Укрина“ Дервента дана 24.06.2018. године одржано је Општинско Првенство за 2018.годину.
Првенство се одржало на Такмичарској стази на ријеци Сави у Трстенцима. Учешће на такмичењу у спортском риболову у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак“ узело је 19 такмичара и то 15 сениора, 3 сениорке и 1 кадет.
Наставите са читањем СРД УКРИНА – КВАЛИФИКАЦИЈЕ НА ОПШТИНСКОМ ПРВЕНСТВУ 2018.

СРД “ЈЕЗЕРО” РУДО – ОДРЖАНО ДРУШТВЕНО ТАКМИЧЕЊЕ

На акумулационом језеру Сетихово, 10.06.2018. године одржано је друштвено такмичење у дисциплини “Лов рибе удицом на пловак” за све категорије спортских риболоваца чланова удружења риболоваца из Руда.
На такмичењу је узело учешће 17 такмичара у три категорије: сениори, јуниори и кадети.
Наставите са читањем СРД “ЈЕЗЕРО” РУДО – ОДРЖАНО ДРУШТВЕНО ТАКМИЧЕЊЕ

У СУСРЕТ НАШИМ ПРВЕНСТВИМА

Како видимо, као и сваке године у ово вријеме, такмичарска сезона све више узима маха. Поред друштвених, ту су и сва првенстава Републике Српске и она које организује кровни Савез. Знамо да су то жељно очекивали бројни заљубљеници у овај прелијепи спорт. Ово поготово они који већ традиционално дуги низ година узимају учешћа у такмичењима. Очекујемо да ће то урадити и ове године.
Наставите са читањем У СУСРЕТ НАШИМ ПРВЕНСТВИМА

ПОЗИВ ЕКИПАМА И ПОЈЕДИНЦИМА НА ПРВЕНСТВО РС

24. Првенство Републике Српске у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“ одржаће на двије такмичарске стазе: ријека Сава у Градишци и ријека Сава у Броду.
У Градишци на ријеци Сави 01.07.2018. године (недеља) одржаће се такмичење за категорије сениори,  сениорке, јуниори У-25 и јуниорке У-25. Такмичење је екипно и појединачно.
Наставите са читањем ПОЗИВ ЕКИПАМА И ПОЈЕДИНЦИМА НА ПРВЕНСТВО РС