У СУСРЕТ НАШИМ ПРВЕНСТВИМА

Како видимо, као и сваке године у ово вријеме, такмичарска сезона све више узима маха. Поред друштвених, ту су и сва првенстава Републике Српске и она које организује кровни Савез. Знамо да су то жељно очекивали бројни заљубљеници у овај прелијепи спорт. Ово поготово они који већ традиционално дуги низ година узимају учешћа у такмичењима. Очекујемо да ће то урадити и ове године.
Наставите са читањем У СУСРЕТ НАШИМ ПРВЕНСТВИМА

ПОЗИВ ЕКИПАМА И ПОЈЕДИНЦИМА НА ПРВЕНСТВО РС

24. Првенство Републике Српске у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“ одржаће на двије такмичарске стазе: ријека Сава у Градишци и ријека Сава у Броду.
У Градишци на ријеци Сави 01.07.2018. године (недеља) одржаће се такмичење за категорије сениори,  сениорке, јуниори У-25 и јуниорке У-25. Такмичење је екипно и појединачно.
Наставите са читањем ПОЗИВ ЕКИПАМА И ПОЈЕДИНЦИМА НА ПРВЕНСТВО РС

МИЛОВАН ЖИВКОВИЋ НА ЧЕЛУ СРД БАЊА ЛУКА

Овако је одлучено на синошњој изборној скупштини овог нејвећег Спортско риболовног друштва у Републици Српској. Ово је његов други мандат на овој функцији. Свима, а поготово старијим риболовцима је добро познато његово успјешно вођење овог удружења у наjтежем непосредно предратном и ратном периоду сада већ давних 90-тих година. Многима је ово био и разлог за подршку његовом поновном избору јер се очекује да Бањалучане врати на мјесто које заслужују а поготово на некадашња побједничка постоља њихове такмичаре.
Наставите са читањем МИЛОВАН ЖИВКОВИЋ НА ЧЕЛУ СРД БАЊА ЛУКА

Акција србачких риболоваца

Рибочуварска служба и чланови Спортско-риболовног друштва „Бистро“ Србац већ неколико дана спашавају рибљу младј од угинућа која је заостала у такозваним „грабама“ са мало воде након повлачења ријеке Саве у своје корито. За протеклих неколико дана спашено је више хиљада јединки штуке, шарана, амура и друге бијеле рибе и пребачено у Саву, Врбас, Брзају и друге водотоке на подручју ове општине.
Наставите са читањем Акција србачких риболоваца