Бијељина – традиционална хуманитарна акција

И ове године су чланови СРД Риба из Бијељине организовали хуманитарну акцију за кориснике народне кухиње. Чланови су се масовно одазвали и припремили 250 оброка за потребне са територије града Бијељина. Сваком од корисника је уручен посни оброк, који се састоји од порције пржене рибе, рибље чорбе, као и фарбаних јаја. Све потребне намирнице је обезбједило Удружење, а подјелу оброка је организовао Црвени крст Бијељина.
Наставите са читањем Бијељина – традиционална хуманитарна акција

Позив на Премијер лигу „Лов шарана и амура“

У организацији Спортско риболовног савеза Босне и Херцеговине одржаће се Премијер лига у дисциплини „ЛОВ ШАРАНА И АМУРА“
Наставите са читањем Позив на Премијер лигу „Лов шарана и амура“

Активности Билећана у 2018. години

СРД Билећа газдује водама Билећког језера, ријеке Вријеке и ријеке Брегаве. На путу Билећа – Требиње, испод извора Требишњице, на око 400 метара надморске висине, смјестило се највеће вјештачко језеро на Балкану, Билећко језеро. Површина језера у зависности од водостаја креће се од 30 до 34 квадратна километра. Језеро је веома богато разним врстама рибе, међу којима доминирају шаран, сом, стругач, црвенперка..
Наставите са читањем Активности Билећана у 2018. години

Порибљена Уна

Данa 08. 04. 2019.године СРУ “Мрена“ из  Костајнице у складу са својим Планом рада за текућу 2019. годину поред сталне бриге о очувању ријеке Уне и њених притока, спровело осму по реду акцију порибљавања.
Наставите са читањем Порибљена Уна