У ДЕРВЕНТИ ОДРЖАНА СЕКЦИЈСКА ТАКМИЧЕЊА

Дана 21. 05. 2017. године на Патковачи, одржано је такмичење у спортском риболову у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“ за категорије кадета, јуниора, сениорки и сениора. Учешће на такмичењу узело је једанаест такмичара за двије секције.
Најбоље резултате остварили су Александра Миловановић и Бранка Чехић за секцију Дервента 1, док су Душанка Миловановић и Саја Видовић биле најбоље за секцију Дервента 2.
Побједник стазе је сениорка Душанка Миловановић са највишим уловом.
У категорији сениора за секцију Дервента 1 најбољи је био Сретко Николић, Борислав Панзаловић и Миодраг Врачевић. За секцију Дервента 2 побједник је спортски риболовац Зоран Малетић а прати га Синиша Обрадовић.
Врло успјешан кадет је Филип Пилиповић а најбољи јуниор је Александар Делић.
По завршетку такмичења уприличена је додјела диплома свим учесницима.
И овог дана такмичења временски услови су били добри, такмичари су пецали у спортском духу па није било потребе за интервенцију судија.
Предсједници обе секције Никола Стринић и Љубо Николић уз помоћ рибочувара Драженка Пиловића на само њихов својствен начин приредили су роштиљ за све такмичаре и госте уз заједничко дружење. Овом приликом им се захваљујемо.

Сви поменути такмичари, из све три секције, пласирали су се на Општинско првенство које се одржава 17. 06. 2017. године у Трстенцима на Такмичарској стази на ријеци Сави.

Татјана Тодорић