МИЛОВАН ЖИВКОВИЋ НА ЧЕЛУ СРД БАЊА ЛУКА

Овако је одлучено на синошњој изборној скупштини овог нејвећег Спортско риболовног друштва у Републици Српској. Ово је његов други мандат на овој функцији. Свима, а поготово старијим риболовцима је добро познато његово успјешно вођење овог удружења у наjтежем непосредно предратном и ратном периоду сада већ давних 90-тих година. Многима је ово био и разлог за подршку његовом поновном избору јер се очекује да Бањалучане врати на мјесто које заслужују а поготово на некадашња побједничка постоља њихове такмичаре.
Како је најавио у свом изборном обраћању скупштини Живковић ће заједно са још неколицином из старе ,,гарде „ (Пером Пејиновићем , Јовом Гајићем, Душаном Јовандићем, Жељком Марковићем, Ненадом Кајкутом и Маринком Поповићем), који су остали на челним позицијама предсједника Скупштине, Надзорног одбора и другим мјестима и са бројним ,,новим“ младим кадровима одмах почети битку за повећање броја чланства, поспремања у кући и свим другим пословима за које има констатација да се мало застало.
Најавио је и боље дане за све такмичаре а нарочито за младе којих је сваким даном све више у редовима Бањалучана и који исказују све већи интерес да се баве овим спортом.
Ово су само неки од синоћ истакнутих скорих потеза новог руководства овога друштва, а познајући како то ради Живковић, очекивати је да Бањалучко СРД ускоро поново буде не само највеће него и водеће како у РС тако и у БиХ.
СРЕЋНО и БИСТРО.

Спортско риболовно друштво Бања Лука