ПОСЕБНЕ СИМПАТИЈЕ

Надамо се да дијелимо мишљење свих учесника овога КУП-а, бројних љубитеља овога спорта,  посматрача са такмичарске стазе језера Дренова, а поготово присутне публике са отварања и затварања 13. КУП-а ЈПЗ,  када кажемо да је посебне симпатије и ПРВА ДАМА овога такмичења била ЛЕА КРАМАР из ШРК “Аграм” – Хрватска.

Све дане тренинга и такмичења привлачила је посебну пажњу својим мајсторијама, а када је на крају са својом екипом освојила прва мјеста, како  екипно, тако и у појединачно,  онда се са правом може рећи да јој ласкава титула прве даме овог такмичења са правом и припада.
За вашу информацију наводимо и податке да је ова дјевојка рођена 1999. године. Да је до сада наступала за клубове из Вараждина, Лудбрега и Иванеца у Хрватској и да је била кадетска и јуниорска шампионка своје земље у појединачној конкуренцији, а да је и члан актуелне прве екипе сениорки.
Очекујемо да је још дуго видимо на такмичењима, уз жеље да и код нас у Републици Српској и БиХ буде чест гост. Надамо се да смо и ми код ње оставили лијепе утиске и да ће ове жеље бити обостране.
                                                                                                          Спортско риболовни савез РС