ОДРЖАНО 25. ПРВЕНСТВО РС у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“

07.07.2018. године на ријеци Сави у Градишци одржано је 25. Првенство РС у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“ за све категорије. Учествовало је 32 екипе (17 екипа сениора, 4 екипе сениоки, 2 екипе јуниора У-20, 1 екипа јуниорки У-20, 6 екипа кадета У-15 и 2 екипе кадеткиња У-15, 1 кадет У-15, 1 јуниор У-25, 1 у појединачној конкуренцији). Такмичење је протекло без примједби, што је заслуга врховног судије Јевтић Видана, делегата Живковић Милована, секретара Петровић Биљаном и секторских судија који су и поред веома лоших временских услова који су пратили такмичење добро обавили свој дио посла.

Такмичење је морало бити прекинуто због грмљавине и обилне кише али је настављено и то вријеме је надокнађено.
Проглашени су побједници у свим категоријама, екипно и појединачно, уручене су дипломе, медаље и пехари а за шампиона стазе у 2019. години проглашен је Радић Миодраг из СРД “Врбас” Лакташа из категорије јуниор У-20 „са уловом од 7440 грама.
Организатор такмичења, СРС РС посебно је задовољан одзивом млађих категорија и у то име побједницима у појединачној конкуренцији за прва три мјеста у свим категоријама Савез се побринуо и уручене су и спортске награде у такмичарском прибору а награде су добили и побједници у конкуренцији сениора и сениорки.
Нажалост невријеме није дозвлолило да проглашење побједника у старијим категоријама протекне како смо то до сада навикли, уз аплаузе и задиркивања али смо задовољни што су сви учесници неповрјеђени стигли кућама.
Надамо се да се овакве временске неприлике неће догађати и да ћемо убудуће уживати само у спортском надметању.

Резултати такмичења, види овде…

Спортско риболовни савез РС