Поново загађење ријеке Спрече

Ријеке Спрече је поново затрована, овога пута (по ко зна који пута) амонијачном и катранском водом из ГИKИЛ-а
У кругу фабрике истекло је око 200-300 м3 амонијачне воде са примјесама катрана, а претпоставља се да је око 70 м3 истекло у ријеку Спречу.
Наставите са читањем Поново загађење ријеке Спрече

ПОСЕБНЕ СИМПАТИЈЕ

Надамо се да дијелимо мишљење свих учесника овога КУП-а, бројних љубитеља овога спорта,  посматрача са такмичарске стазе језера Дренова, а поготово присутне публике са отварања и затварања 13. КУП-а ЈПЗ,  када кажемо да је посебне симпатије и ПРВА ДАМА овога такмичења била ЛЕА КРАМАР из ШРК “Аграм” – Хрватска.
Наставите са читањем ПОСЕБНЕ СИМПАТИЈЕ

СУДИЈСКИ ТИМ НА ВИСИНИ СВОГА ЗАДАТКА

Како смо то и до сада често констатовали и истицали, наше судије су већ одавно положили своје испите знања и умијећа у обављању послова дјелилаца правде и на овако престижним такмичењима.
Наставите са читањем СУДИЈСКИ ТИМ НА ВИСИНИ СВОГА ЗАДАТКА

ДОМИНАЦИЈА ТАКМИЧАРА И ТАКМИЧАРКИ ИЗ СЛОВЕНИЈЕ И ХРВАТСКЕ

Тако би се најкраће могли оцијенити појединачни и екипни  резултати са, протеклог викенда, одржаног 13. по реду КУП-а ЈПЗ. Била је ово још једна прилика да и наши такмичари одмјере снаге са Словенцима, Хрватима, Црногорцима и Македонцима и да видимо гдје смо и какве су нам шансе на будућим оваквим и другим међународним такмичењима.
Наставите са читањем ДОМИНАЦИЈА ТАКМИЧАРА И ТАКМИЧАРКИ ИЗ СЛОВЕНИЈЕ И ХРВАТСКЕ

ДОМАЋИНИ ЗА ПРИМЈЕР

Ово се могло чути од свих учесника ове године одржаног КУП-а ЈПЗ  у Прњавору. Све је ових дана у овом граду било подређено овом спортском догађају и под будним оком првог човјека начелника Томаша, његових сарадника  и руководства Прњаворског СРД ,,Укрински цвијет“, на челу са  предсједником УО Петром Јанковићем и предсједником скупштине Савеза Бором Митрићем. Њима се морају придодати и имена Видосава Видана Јевтића, Љубише Њежића и многих других, који су све ове дане провели на повјереним задацима и све обавезе на најбољи начин одрадили. Све што је урађено може послужити за примјер како се на најбољи начин презентује свој град и његови људи, а поготово његови спортски, туристички, природни и сви други ресурси.
Наставите са читањем ДОМАЋИНИ ЗА ПРИМЈЕР