КУП спортских риболоваца Републике Српске

У организацији Спортско риболовног савеза РС на ријеци Дрини, 3. септембра 2023. године одржан је КУП РС у дисциплини „Лов рибе удицом на пловак“ за категорије сениорки и сениора. Ове године домаћин  традиционалног КУП-а  било је  СРУ „Бистро“ из Зворника,  који се  потрудио да буде добар домаћин,  стаза је била прописно обиљежена, обезбјеђен тренинг такмичарима, записнички сто а обезбједили су и доручак за све учеснике.
На такмичењу су учешће 16 екипа сениора из:  Дервенте, Бања Луке,  Новог Горажда, Рудог, Фоче, Зворника, Братунца, Челинца,  Лакташа, Прњавора, Сокоца, Сребренице, Јање и Козарске Дубице и  једна екипа сениорки из Лакташа, које су укрстиле штапове са колегама сениорима.
Након четири сата такмичења, проглашени су резултати, тако је побједу однијела екипа из СРД „Језеро“ Рудо, екипа СРУ „Дрина“ из Братунца је освојила друго мјесто, а екипа СРД „Врбас„ Лакташи 1. треће мјесто. Побједницима су уручена спортска признања, медаље, пехари, дипломе а свим учесницима захвалнице за учешће.

Резултати купа, овде…

СРС РС